Ilmoittautuminen

Peruutusehdot

Joukkueen osallistumisen voi perua 26.5.2024 asti, jolloin osallistumismaksusta palautetaan 50 %. Tämän jälkeen tehdystä osallistumisen peruutuksesta ei rahoja palauteta. Jo käytettyä liikuntaetua ei hyvitetä. Osallistumismaksua ei voi siirtää seuraavalle vuodelle.

Joukkue voi halutessaan myydä osallistumisoikeutensa eteenpäin tapahtuman alkuun asti seuraavalle joukkueelle. Tällöin joukkueen tulee ilmoittaa asiasta osoitteeseen info@turkucityadventure.com
Sarjan vaihtaminen ilmoittautumisen jälkeen on mahdollista. Sarjamuutokset ovat mahdollisia, jos sarjan maksimiosallistujamäärä ei ole vielä täyttynyt. Sarjojen välistä hinnan eroa ei hyvitetä, jos sarjanvaihto on lyhyempään sarjaan. Lisämaksu (sarjojen välinen hinnan ero) peritään, mikäli sarjanvaihto on pidempään sarjaan.  Joukkueen jäseniä voi vaihtaa tapahtuman alkuun asti. Vaihdosta on ilmoitettava osoitteeseen info@turkucityadventure.com tai tapahtumapäivänä suoraan kilpailukeskukseen.


Osallistuja on tutustunut tapahtumaohjeisiin ja ymmärtää tapahtuman vaativuuden ja riskit. Järjestäjällä on omaa toimintaansa varten vastuuvakuutus. Osallistujat vastaavat omasta vakuutusturvastaan. Kaikkiin sarjoihin voivat osallistua myös alaikäiset huoltajansa parina. Kaikkien alle 18-vuotiaiden osallistuminen tapahtuu huoltajan suostumuksella.


Tapahtumaan osallistuvien ja joukkueen nimet julkaistaan nettisivuilla osallistujalistassa sekä tapahtuman jälkeen tulosluetteloissa. Tapahtumassa voidaan kuvata valokuva- ja videomateriaalia. Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvamateriaalia voidaan käyttää tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Osallistujilla on oikeus käyttää järjestäjän kuvamateriaalia omissa somepäivityksissään ja tällöin kuvaajan nimi on mainittava.


Mikäli tapahtuma joudutaan järjestäjästä riippumattomista force majeur -syistä (esim. vaaralliset olosuhteet, tartuntatautitilanne tmv.) perumaan 9.5.2024 mennessä, palauttaa järjestäjä osallistumismaksun lukuun ottamatta 10 €:n toimistomaksua. Jos kilpailu perutaan 10.5. tai myöhemmin, palauttaa järjestäjä 50 % osallistumismaksusta.


Palkintoja ei toimiteta joukkueille jälkikäteen, kuin pakottavissa tapauksissa. Mikäli palkintoja toimitetaan jälkikäteen postitse, veloitetaan ko. joukkueen palkintojen postituskulut  20 € / postitus.


Yhteistyössä: